• darkblurbg

Brillenglazen

Er bestaan enorm grote kwaliteitsverschillen in brillenglazen. Deze verschillen kunt u vóór de aanschaf van een bril niet ervaren. Wel kunnen we u de verschillen uitleggen, en inzichtelijk maken, aan de hand van een beeldscherm. We vragen alle klanten om na een paar weken dragen langs te komen om te horen hoe de nieuwe bril of glazen bevallen.

Zowel onze budget als exclusief glazen worden vrijwel allemaal gemaakt door Rodenstock.  We staan garant voor een uitstekende kwaliteit voor goede prijs in geval van de exclusief glazen. En een zeer lage prijs als u kiest voor onze budget aanbieding.

Uiteraard slijpen wij, met onze 40 jaar ervaring, de glazen zeer exact in. Kwaliteit gaat bij ons voor alles!

- Rodenstock heeft ruim 140 jaar ervaring met de productie van innovatieve en kwalitatief hoogstaande brillenglazen. We bieden u 6 maanden gewenningsgarantie, 3 jaar “all-in plan” verzekering en traveller service op de exclusief glazen. Ook hebben veel glazen bescherming tegen ultra violette straling en indien gewenst een blauwblokker. Vanzelfsprekend worden glazen altijd zo dun mogelijk geslepen.

Collectie

De uitgebreide brillencollectie bij Heino Optiek in Workum. Het hele jaar door worden bij Heino Optiek de meest modieuze monturen ingekocht om een uitgebreide brillencollectie samen te stellen. Dit geldt uiteraard voor zowel de Exclusief als de Budget collectie.

Wij zijn fan van design en voeren daarom verschillende mooie merken in ons assortiment. In onze collectie kunt u vinden: Lindberg, Rodenstock, Porsche Design, Vistan, Blackfin, Morel, JUP, Imago ultra light, Serengetti, Glorify en onze Huis monutren van Heino Optiek.

Voor de kinderen hebben we ook een uitgebreide collectie kinderbrillen die ieder kwartaal wordt vernieuwd.  Alle kinderbrillen gaan mee in de Budget collectie en hebben een vaste lage prijs vanaf €179,- compleet. Kinderbrillen hebben we van de merk Vingino, Vistan, Vulcan en Strong.

Wij laten u graag onze uitgebreide collectie brilmonturen zien als u een bezoekje komt brengen aan onze winkel.

Maak een afspraak